Opening Boekpresentatie 'Kreukeltje, het egeltje dat soms chagrijnig is, geschreven door Ineke D'Achard van Enschut


A.s. zaterdag verzorg ik de opening van de boekpresentatie van Ineke D'Achard van Enschut. Ineke heeft haar droom waargemaakt, ze schreef het boek 'Kreukeltje', een filosofisch kinderboek. Deze lieve vrouw heeft mij regelmatig geïnspireerd, mooi dat ze nu haar energie & wijsheid vleugels heeft gegeven.
Het interactieve kinderboek gaat over een egeltje dat vriendjes zoekt. Het egeltje Kreukeltje komt er achter, dat dit niet zo makkelijk is als ze dacht…
De kinderen worden in dit boek spelenderwijs uitgenodigd om actief mee te denken, te zingen, te schrijven en te kleuren. Bij het boek zit een gratis CD ingesloten en een werk-kleurboek, zodat ze zelf ook een eigen boekje kunnen samenstellen. De onderwerpen, die aan bod komen zijn onder andere: tevreden zijn met jezelf, van je beperking een uitdaging maken, ziek zijn, beter worden, leven en sterven, je dromen waarmaken en vooral lekker anders durven zijn, want iedereen is uniek.
Het boek is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar tot ongeveer 10 jaar en is zowel privé te gebruiken, als op scholen en andere instellingen.

Uitsluitend op zaterdagmiddag 3 oktober is het boek tussen 15.30 en 17.00 uur te verkrijgen voor € 13,50. Ineke zal dan samen haar zus (zij heeft een deel van de illustraties gemaakt) signeren in Qi-Biotaria aan de Veerhaven. Vanaf 3 oktober zal het boek, inclusief cd en werk(kleur)boek € 14,95 bedragen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Wenst u de nieuwsbrief te ontvangen ? Stuur een mailtje naar info@theaterlapstok.com