Benefiet aan Zee 10 oktober Breskens (NL)

Benefiet Aan Zee in Breskens (NL) was een succes! Zelfs zo'n succes dat de Voetenvriendin helaas niet alle voetjes heeft kunnen verwennen. Hier enkele resultaten. Elke voet krijgt een behandeling op maat.

Reminder: woensdag is het kindermiddag in De Keure Sluis. Figure Weaving! Je kan nog meedoen! Ook aan de toneellessen op dinsdag. Voor de toneelles kijk je op de website voor meer info. Voor de kindermiddag kan je even naar beneden srollen op mijn facebookpagina.

Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Ashlyn Sipe (woensdag, 01 februari 2017 14:29)


  I do consider all the ideas you have introduced on your post. They are very convincing and can definitely work. Still, the posts are very short for starters. Could you please extend them a bit from next time? Thank you for the post.

 • #2

  Flo Griffie (donderdag, 02 februari 2017 21:53)


  Thanks for one's marvelous posting! I seriously enjoyed reading it, you may be a great author. I will make sure to bookmark your blog and definitely will come back later on. I want to encourage continue your great job, have a nice weekend!

 • #3

  Mitsue Daub (dinsdag, 07 februari 2017 10:54)


  I constantly emailed this webpage post page to all my associates, since if like to read it after that my friends will too.

Wenst u de nieuwsbrief te ontvangen ? Stuur een mailtje naar info@theaterlapstok.com