Kookagente Lapstok houdt de boel in de gaten tijdens de VIP-avond bij Kookwinkel Bianca Bonte!

De Kookagente was gestuurd door het ministerie van Kookveiligheid. Er zijn heel wat bekeuringen uitgedeeld, want velen waren zonder kookbewijs gekomen. Ook zakten er heel wat voor de kookproeven. Aan het eind van de avond werd er een nooduitzending van Heel Holland Zakt uitgezonden.  Heel wat kijkers hadden weer brieven ingezonden. Zo hebben we de kijkers geholpen met heel wat speciale recepten. Met name voor eenzame mensen. Gevulde beer, voor mensen die te weinig knuffels krijgen. Barbietompoezen voor eenzame mannen. Eenzame-vrouwen-serviestaart... want je kunt niet heel die taart in je eentje op en wat moet je met al je servies, als er toch niemand op bezoek komt.  Altijd 1 taartpunt voor jezelf serviesloos laten. Een toffe avond!  Aan het eind kreeg het publiek, in Oprah-stijl, een goodiebag met een recept voor een liefdevolle maaltijd. (opdracht op maat)

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Wenst u de nieuwsbrief te ontvangen ? Stuur een mailtje naar info@theaterlapstok.com