Toneelklasje treedt op!

Zaterdagochtend treedt mijn toneelklasje op in het Ledeltheater. De zenuwen beginnen nu toch wel te komen bij iedereen (bij mij ook!). De voorstelling is besloten, maar mocht je ook willen deelnemen aan blok 3.... dan ben je welkom om te komen kijken! De voorstelling start om 11.00 uur, neem vooraf even contact op voor een (gratis) kaartje! Je kan deelnemen aan blok 3 in de gemeente Sluis, als je in groep 6, 7 of 8 zit. Een gratis proefles volgen kan vanaf volgende week weer. Wil je volgend jaar graag deelnemen... dan ben je ook reuzewelkom bij de voorstelling! Stuur een mailtje naar lappielapstok@hotmail.com! Voor meer info, kijk bij Toneelles Oostburg in het menu.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Ellen (juf Ellen, Groede) (zaterdag, 09 april 2016 13:50)

    Fleur nodigde mij uit te komen kijken naar jullie voorstelling. Wat knap gedaan met kostuums en attributen en wat hebben de kinderen goed gespeeld! Ik heb erg genoten, mijn complimenten Marisa!

Wenst u de nieuwsbrief te ontvangen ? Stuur een mailtje naar info@theaterlapstok.com