Toneelspelers van mijn toneellessen Oostburg oefenen straattheater in de AH ! Wat een avontuur en wat een bikkels!

Eerst allemaal als living statue bij de kassa's (ideale plek natuurlijk), daarna echt straattheater met verdwaalde zeevaarders op zoek naar de hagelslagschat, picknickkarretjes (met hagelslag), theedrinkende dames die enkel synchroon bewegen en ellenlange boodschappenlijstjes (speciale hagelslaggerechten). Onze standbeeldkampioen hoefde natuurlijk niet meer te oefenen, dus zij was de boodschappenpolitie.  Oja, wie betaalt? ;) En nog een groepsfoto met de hagelslagafdeling. Hoe zou Lappie aan haar inspiratie komen? En van de opbrengst gaan we een ijsje eten.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Wenst u de nieuwsbrief te ontvangen ? Stuur een mailtje naar info@theaterlapstok.com