Droomzuchten, een peuter- en kleutervoorstelling!

De voorstelling zat al een tijdje in mijn hoofd en nu ik de vraag kreeg om mee te doen met het basisprogramma van de Cultuurmenu's van Cultuureducatie Zeeuws-Vlaanderen, was het het juiste moment om aan de slag te gaan met mijn ideeën. Van januari t/m begin april 2017 zal ik langs 87 Zeeuws-Vlaamse kleuterklasjes gaan met deze voorstelling. De kinderen mogen actief meedoen met het verhaal en dit in verschillende spelvormen. De mooie illustratie is ontworpen door Ashley Percival! Volgende week ga ik aan de slag met de liedjes... Neem alvast een kijkje onder het kopje Kindertheater in het menu, want u kunt de voorstelling ook boeken voor data van 7 april 2017. En houd facebook in de gaten. Lappie Lapstok doet binnenkort een oproepje m.b.t. de try-outs die zullen plaatsvinden begin januari 2017.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Wenst u de nieuwsbrief te ontvangen ? Stuur een mailtje naar info@theaterlapstok.com