Samenwerking met Productions & Zonen

Het afgelopen jaar heb ik een aantal keer gespeeld als gastspeler bij Productions & zonen. Dat is elke keer een groot feest en daarom leek een samenwerking ons wel leuk. De kleutervoorstelling 'Het olifantenlied' van Productions & Zonen is binnen korte tijd ook op de website te vinden.

 

Loulou en Lili proberen het olifantenlied te zingen, maar dat is nog niet zo makkelijk. 'Oli oli oli oli oli oli olifanten .... lusten graag bananen en hangen in de takken! 'Wat zingen ze nu? Kunnen ze met de hulp van de kinderen het lied tot een goed einde brengen?

 

Vanaf 3 jaar. De voorstelling duurt max. 15 minuten en is (liefst in het meervoud) al  via  lappielapstok@hotmail.com  te boeken, informeer gerust!

Wenst u de nieuwsbrief te ontvangen ? Stuur een mailtje naar info@theaterlapstok.com