Koninklijke ceremoniemeester deelt Koninklijke lintjes uit op Koningsdag in Oostburg

In opdracht van de Stadsraad Oostburg deelde de Koninklijke ceremoniemeester lintjes uit in Oostburg.

Zo werden er lintjes uitgedeeld voor allerlei uitzonderlijke talenten: wie is de clown of het uilskuiken van Oostburg, wie heeft er thuis de broek aan, heeft het meeste talent voor het bedienen van de schuurspons of is zeer getalenteerd in het laten hangen van een lege wcrol. Het koffertje was gevuld met deze bijzondere lintjes en nadat iemands uitzonderlijk talent werd onthuld door de aanvrager van het lintje,  werden de lintjes uitgedeeld tijdens  een plechtig, koninklijk moment.

 

Deze humoristische straattheateract is binnekort ook op de website te vinden!

Wenst u de nieuwsbrief te ontvangen ? Stuur een mailtje naar info@theaterlapstok.com