workshop drama 'Sprookjesboos'

 

Tim vindt sprookjes saai, want er is niks spannends aan! Dat heeft het sprookjesboek gehoord en besluiten hem het tegendeel te bewijzen. De volgende dag staat zijn bed plots in het bos met aan zijn voeteinde een rode kap en een mand met een briefje. Dan begint zijn avontuur....

 

In april verzorgde ik workshops voor Stichting Cultuureducatie Zeeuws-Vlaanderen. De lessenserie Sprookjesboos werd aangeboden aan kinderen uit groep 3 en 4 (1 en 2e leerjaar).

Komend schooljaar kunnen scholen deze workshop boeken bij Centrum KCE Oosterschelderegio of KE Walcheren. Via deze website is de workshop ook te boeken door scholen in Zeeuws-Vlaanderen en Vlaanderen.

 

Een enkel les is mogelijk, maar een serie tot max. 5 lessen met evt. eindpresenatie behoort ook tot de mogelijkheden. Leeftijd 4 t/m 7 jaar.

 

Een zot verhaal met o.a. reuzen die zichzelf voor het eerst in de spiegel bekijken en zich afvragen wie de lelijkste van het land is , lopen door het griezelige beeldenbos, het openen van geheimzinnige schatkisten, het verslaan van draken die met 1 oog open slapen en dat zonder zwaard, laffe prinsen hun moed terugvinden, een heksenfeestje verstoren en honderden prinsessen wakker kussen......

Wenst u de nieuwsbrief te ontvangen ? Stuur een mailtje naar info@theaterlapstok.com