Nieuwe act

Klantenservice Piet

 

 

Deze Piet heeft het maar druk met het beantwoorden van alle telefoontjes van de kinderen. Haar hele tafel staat vol met telefoons en ze komt handen tekort. Er bellen kinderen op die het inpakpapiertje niet snel genoeg konden uitpakken,  glutenvrije pepernoten eisen.... langer op schoot hadden willen zitten bij de Sint of dringend hun chocoladeletter willen inruilen aan de balie... Om te voorkomen dat Piet het volgend jaar weer zo druk heeft met alle klachten, kun je nu een verlangNIETlijstje bij haar inleveren! Noteer wat je vooral niet wil hebben...en mik het in de grote brievenbus van Sinterklaas.

 

Een humoristische straattheater act waarbij kinderen op speelse wijze actief stilstaan bij wat ze allemaal al hebben en vooral niet nodig hebben. Ook te boeken als huiskamerbezoek

Wenst u de nieuwsbrief te ontvangen ? Stuur een mailtje naar info@theaterlapstok.com