Figure Weaving XL

 

Of het werk mag blijven hangen? Jazeker, met deze activiteit kan iedereen lekker weven en knobbelen... maar je hebt ook nog eens een leuk eindresulataat wat kan blijven hangen. Op grote stroken kippengaas (gespannen tussen bomen, houten palen of onze rekken) en losse  kippengaas  figuren kunnen de deelnemers vrij weven met felgekleurde touwen van gerecycled materiaal.   Waar de een eindigt, kan de ander  verder...  Samen weven, ieder aan een kant van het kippengaas is superleuk! Ben je ook zo benieuwd naar het eindresultaat?

Ons aan een thema houden kan natuurlijk ook! Denk aan het thema dieren of vakantie: we tekenen samen een strand vol zomerse taferelen of wie ontwerpt het lekkerste ijsje?

Natuurlijk is het leuk dat het voor alle leeftijden geschikt is, jonge kinderen tekenen onderaan, oudere kinderen bovenaan. Zo breng je ook nog de tekenontwikkeling van de leeftijden in kaart. En die gigantische dromenvanger die we met zijn allen hebben gemaakt, hangen we uiteindelijk  in een boom! Wij krijgen er in ieder geval geen genoeg van!

Leeftijd? Zelfstandig voor kinderen die knoopjes kunnen maken,  peuters en kleuters kunnen deelnemen samen met ouders. Geschikt voor zowel jonge en oudere kinderen als volwassen.

Waar? Geschikt voor binnen én buiten

Hoeveel? Boek de kleine variant (30 kinderen tegelijk) of de grote (max. 50 kinderen tegelijk).

Hoe? Wij nemen onze aluminium rekken mee of  er wordt een strook kippengaas gespannen tussen 2 bomen of palen. Minimaal om de 3 meter een paal of een boom. Ook worden er grote kippengaas figuren voorzien waar groepjes of duo's aan kunnen werken.  Indien u ervoor kiest tussen palen te weven, zodat het werk zo kan blijven hangen... dient u deze zelf te voorzien en in de grond te plaatsen.

Let op: wij passen de hoeveelheid kippengaas altijd aan aan het verwacht aantal kinderen. Wij zien liever een aantal goed gevulde werken, dan een heleboel halfvolle werkjes, want zo heeft u een mooi eindresultaat om op te hangen. Is uw groep kleiner dan 24 kinderen tegeijk en wenst u sowieso ruimtelijke werkjes of een grote dromenvanger, geef dit a.u.b. vooraf goed aan, want deze zetten wij normaal in als extra materiaal.

Aan elk rek kunnen namelijk 6 kinderen aan elke kant werken, 12 per rek. Momenteel hebben we 3 rekken.

 

Voor vragen en boeken  klikt u hier. 

Wenst u de nieuwsbrief te ontvangen ? Stuur een mailtje naar info@theaterlapstok.com