Droomzuchten

 

In haar slaapkamer speelt Roos met haar vriendjes. Als ze Oetje Uil in bed stopt heeft hij allemaal treuzelsmoesjes. Roos heeft ze allemaal al eens gehoord: zijn pyjama is op vakantie en zijn knuffel is nog niet moe. Oetje wil liever niet slapen, omdat hij de laatste tijd vervelende dromen heeft over Brommetje Vlieg. Brommetje bedenkt dan altijd spelletjes die leuk voor hemzelf zijn, Oetje is toch veel te groot om op een boterham met kaas te springen? Roos weet precies wat hij bedoelt, want bram uit haar klas doet dat ook altijd. Hij wil altijd beestjes vangen en zij mag nooit eens kiezen. Zelfs niet op haar eigen verjaardag! Al spelend in haar slaapkamer onderzoekt Roos het dromenpad van Oetje. Maar zijn de droomzuchten nu van Oetje of van Roos? 

 

Een interactieve voorstelling met live gezongen liedjes!

Vriendschap, sociale vaardigheden en dagelijkse rituelen uit de wereld van het jonge kind staan centraal in dit verhaal.

Ook passend bij de thema's dromen, dieren, vriendschap en verjaardag.

Een lesbrief is aanwezig.

 

Indien de voorstelling enkel voor 3- en/of 4- jarigen wordt gespeeld, draait de verhaallijn vooral om de vriendschap van Brommetje en Oetje. Een aangepaste verhaallijn.

Ook te boeken als meespeelvoorstelling tot max. 30 kinderen, informatie is te vinden op www.lappielapstok.com onder Workshops.

 

 

 

 

Trailer en liedjes uit de voorstelling


Spel, tekst,  melodieën, zang en teksten liedjes: Marisa Laperdrix

Regie: Johnny de Meyer, www.kleinfestijn.be

Illustratie: Ashley Percival

Décor boom: Jacobus en Corneel, Groede (NL)

Gitaarspel opname: Tim Hoek

Opname zang, mixen en masteren: Elton Boussen

Foto's theatervoorstelling: Lieselore Bosmans Photography tijdens Klein Festijn XL, Gentse Feesten

Beeld trailer: Lennart Gosman