Leeftijd voorstelling: 3 t/m 9 jaar

Duur: max. 30 minuten per voorstelling, te boeken in reeks

 

Koekjes & snorharen

Grootkapje moet koekjes naar oma brengen, echter doet ze er alles aan om maar niet bij oma aan te komen! Oma is laatst zo veranderd: ineens is ze harig en nat... Onderweg treuzelt Grootkapje zo erg dat ze verdwaalt. Gelukkig is de de jager zo lief om haar de weg te wijzen Hij heeft ook nog eens zijn gitaar bij! Maar wat zien de kinderen daar als de jager in zijn jas naar zijn bril zoekt? Een oma brilletje? En wat een harige oren! Al lopend over het pad vertelt Grootkapje nietsvermoedend over oma en schudt allerlei smoezenliedjes uit haar rode kap! Zing je mee?

 

Dit muziektheater is een frisse wandelende verrassing op uw festival! of school. De act duurt max. 30 minuten en dan lopen Grootkapje en de jager weer verder over het pad. Met vrolijke eigen liedjes van Lappie Lapstok! Want zeg nou zelf, het werd wel echt tijd voor een optreden met alleen maar liedjes! Beluister er hieronder alvast een paar!

Goed passend bij de thema's Sprookjes, Roodkapje, bos, dieren, halloween, muziek.... etc.

 

Concept, tekst, liedjes, spel en zang: Marisa Laperdrix / Lappie Lapstok

Gitarist: Hans van de Werf, Peter Quaak, Johannes Wannyn of een andere gitarist (afhankelijk van locatie & beschikbaarheid)

 

Foto's Joyce Caboor Photography

Liedjes uit de voorstellingWenst u de nieuwsbrief te ontvangen ? Stuur een mailtje naar info@theaterlapstok.com