Leeftijd voorstelling: 3 t/m 8 jaar

Duur: max. 45 minuten (1 of 2 x)

Opties: Lappie Lapstok met 1 of 3 muzikanten

 

 

Lappie Lapstok Live

Op zoek naar een muzikaal programma met kinderliedjes voor uw event? Lappie Lapstok is ondertussen al te boeken met 1 of  3 muzikanten.

Het kinderconcert is een aangepaste versie van de voorstelling Op Notenjacht! (kijk hier)

We zingen vrolijke liedjes over jezelf zijn zoals Oma Pad die elke dag in de modder springt, over treuzelsmoesjes om nooit meer op tijd naar bed te gaan en over Mevrouw Spin die liever met de bus reist dan met de wind. Liefst zingt Lappie Lapstok ook haar nieuwe ondeugende lied! Maar dit blijkt nog best lastig, want ze is haar ondeugende (muziek)noten kwijt. In haar koffers vol herinneringen zoekt ze samen met de kinderen waar ze haar ondeugende noten heeft gelaten. Uit elke koffer komt een lied tevoorschijn en een muzieknoot. Deze muzieknoot hangen we aan een reuzegrote notenbalk...tot we er genoeg hebben om het ondeugend lied te zingen! Omdat deze voorstelling minder theaterspel bevat dan de voorstellingsvariant en meer liedjes, worden de liedjes aangevuld met liedjes passend bij het desbetreffende seizoen! De kinderen worden uitgenodigd mee te dansen, te zingen en in de (denkbeeldige) modder te springen met Oma Pad! Zelfs papa's en mama's laten weten te genieten van de eigenzinnige liedjes.

Advies: boek deze band voor kinderen het beste vroeg vooruit, omdat alle muzikanten de agenda's vrij moeten houden.

 

Informeer gerust naar de mogelijkheden en uitkoopsom door een mailtje te sturen naar info@theaterlapstok.com!

 

 

Liedjes van Lappie Lapstok

(vind meer onder het kopje Kinderliedjes in het menu)Wenst u de nieuwsbrief te ontvangen ? Stuur een mailtje naar info@theaterlapstok.com