lappie lapstok, festival, theater bloemen, personeelsfeest theater,  vintage, foodtruck, lappie lapstok, straattheater, straattheater vlaanderen, straattheater gent, straattheater zeeland, straattheaterfestival

 

 

Madame Fleur

Madame Fleur, de zus van de rozenverkopers, loopt rond met haar bloemenwagentje. Omdat het vandaag een speciale dag is, mogen de bezoekers gratis een bloem aan elkaar geven. Madame Fleur wil haar broers niet in de weg zitten, dus vandaag geen rode rozen! Maar in elke theepot zit genoeg keuze, ze licht de symboliek van de bloemen graag eventjes voor je toe. Ben jij het zonnetje in huis, dan geef je natuurlijk een zonnebloem, maar er zijn ook kusmealsjeblieftjes en plaagmenietjes of wiljemetmespelenmadeliefjes. En welke bloem betekent 'ik lust je rauw' en wat doet dat theepotje met cactussen daar?

 

Een humoristische walking act voor jong en oud en te spelen op allerlei locatie. Zowel binnen als buiten voorziet ze bezoekers van een bloem. In de winter heeft ze  op buitenlocaties een aangepast kostuum in vintage stijl.

Foto rechts Charles Linssens, Havendagen Zierikzee 2019

Wenst u de nieuwsbrief te ontvangen ? Stuur een mailtje naar info@theaterlapstok.com